Профиль продавца
Останній візит:
Був на сайті дуже давно

Компанія ООО "Торговая фирма "Дюна" (31419)

Компанія ООО "Торговая фирма "Дюна"
Київська область
Реєстрація на сайті:
22.07.20
Переглядів: 541
Рейтинг:
0 %
УСПІШНИХ ПРОЕКТІВ
Вcього виконано проектів: 0
Антонина
пожаловаться на продавца

О ПРОДАВЦЕ
ТОВ «Торгова фірма «Дюна» було засновано в 1999 році.Наше підприємство стояло біля витоків формування ринку фасованого цементу в м.Києві. Керівництвом компанії було організовано одну з перших фасувальних ліній з пакування навального цементу у мішки. Майже 20-річний досвід роботи в цьому сегменті будівельних матеріалів дозволив компанії збільшити виробничу потужність та зайняти провідне місце серед аналогічних підприємств Києва та області.За останні роки наша компанія плідно співпрацювала з найбільшими київськими забудовниками. Поставки нбудівельних матеріалів здійснювалися на великі будівельні майданчики Києва, зокрема ЖК «Озерні Зорі», ЖК «Паркові Озера», ЖК «Комфорт-Таун», ЖК «Грюнвальд» та інші.

На сьогодні компанія приймає участь в постачанні будівельних матеріалів на діючі об’єкти, серед яких ЖК «Галактика», ЖК «The Lake», ЖК «Місто квітів», ЖК «Варшавський», ЖК «Seven», численні багатоповерхівки, ТРЦ, дитячі садки та школи тощо. Крім того, нашими будівельними матервалами укомплектовано безліч приватних будівництв.

За роки праці наша компанія зарекомендувала себе як відповідальний постачальник якісного товару.

Пропонуючи співробітництво, ми гарантуємо постачання різних будівельних матеріалів вирообництва провідних заводів України та Туречинни.  Відсутність посередників між нами та виробником дозволяє нам гарантувати заводську якість товару, підтверджену паспортами якості та сертифікатами відповідності. Наявність своїх робочих складських площ дозволяє мати виробничі запаси готової продукції .
Перевагою співробітництва з нашою компанією також можемо вважати можливість доставки буд. матеріалів на майданчики автомобільним транспортом з краном-маніпулятором,  вантажопідйомністю від 5 до 20 тон.

Дякуючи політиці індивідуального підходу до кожного клієнта та роботі кваліфікованого персоналу ми утримуємо провідні позиції на ринку будівельних матеріалів .

Пріоритетами роботи нашої компанії є контроль якості продукції, що постачається, та побудова системи бездоганного сервісу як єдино можливі шляхи для встановлення довгострокового та взаємовигідного співробітництва.

Пусто...

Користувач поки що не має жодного відгуку.

Пусто...

Увы, продавец еще ничего не загружал в свое портфолио.

Телефон:
+380 50 312 1675
E-mail:
tfdune@ukr.net
Компанія ООО "Торговая фирма "Дюна"
Рейтинг:
Большое спасибо за Ваш выбор. Буду рад Вам помочь.
Надеюсь на дальнейшее сотрудничество!
Професіональні навички
  • Сыпучие и вяжущие материалы
  • Фасадные материалы